M Line CoolMotion 4 matras

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 1.574,00 (inclusief btw)

Mline Coolmotion 4

Een M line matras bestaat uit verschillende lagen en iedere laag heeft unieke eigenschappen. De combinatie van deze lagen creëert een uitstekende ondersteuning en een voortreffelijke drukverdeling. De CoolMotion 4 heeft als basis een opencellig stevig HR-schuim en de unieke Clima Support laag zorgt voor een optimale ventilatie. De insnijdingen in de toplaag zijn per zone verschillend, waardoor de druk goed verdeeld wordt over uw gehele lichaam. Het matras is 22 cm hoog. Met een CoolMotion 4 bent u elke ochtend goed uitgerust en begint u weer helemaal fit aan een nieuwe dag.

Een grote verbetering in de Coolmotion matrassen ten opzichte van de Slowmotion is de warmte regulerende tijk - deze zorgt ervoor dat u het niet te warm krijgt op deze traagschum matrassen. 

 

 

 

 

 

 

Toplaag

De hoogwaardige varianten visco-elastisch schuim in de nieuwe toplaag creëren een voortreffelijke drukverdeling. Door het gebruik van verschillende hardheden en verschillen in de dichtheid van het schuim is het onderscheid tussen zacht en hard goed waarneembaar. De Slow Motion 3 beschikt over een soft toplaag, deze is wat zachter dan de toplaag van de Slow Motion 4.

Geprofileerd schuim

De geprofileerde basislaag van hr-schuim is stevig gezoneerd, zodat uw hele lichaam uitstekend wordt ondersteund. Zo geniet u elke nacht van een optimaal slaapcomfort.

Eco-friendly Lyocell tijk

De revolutionaire eco-friendly Lyocell tijk is gemaakt van de vezel van de eucalyptusboom. Deze vezel verbruikt aanzienlijk minder water tijdens het productieproces, waardoor de tijk op een zeer milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd

© 2010 - 2021 Boxspringbeds.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel