M Line Cool Motion 3 matras-

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 1.574,00 (inclusief btw)

M Line CoolMotion III Matras

M Line® matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een revolutionaire traagschuim (visco-elastisch schuim) oorspronkelijk ontwikkeld door NASA. Dit visco-elastische M Line materiaal vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam.Hierdoor zorgen M Line® matrassen voor een perfecte drukverlaging en drukverdeling tijdens het slapen, waardoor u als het ware zweeft in uw bed.

Een M line matras bestaat uit verschillende lagen en iedere laag heeft unieke eigenschappen. De combinatie van deze lagen creëert een uitstekende ondersteuning en een voortreffelijke drukverdeling. De CoolMotion 3 heeft als basis een opencellig stevig HR-schuim en de unieke Clima Support laag zorgt voor een optimale ventilatie. De insnijdingen in de toplaag zijn per zone verschillend, waardoor de druk goed verdeeld wordt over uw gehele lichaam. Het matras is 22 cm hoog. Met een CoolMotion 3 bent u elke ochtend goed uitgerust en begint u weer helemaal fit aan een nieuwe dag.

De Coolmotion 3 is iets zachter dan de Coolmotion 4 

De Coolmotion matrassen hebben een frisse tijk voor optimale temperatuur. De materialen in de tijk zorgen ervoor dat het niet te warm wordt in bed en zijn hiermee weer een goede verbetering t.o.v. de Slow motion types

Dikte: 22 cm 

 

 

 

 

 

Toplaag

De hoogwaardige varianten visco-elastisch schuim in de nieuwe toplaag creëren een voortreffelijke drukverdeling. Door het gebruik van verschillende hardheden en verschillen in de dichtheid van het schuim is het onderscheid tussen zacht en hard goed waarneembaar. De Slow Motion 3 beschikt over een soft toplaag, deze is wat zachter dan de toplaag van de Slow Motion 4.

Geprofileerd schuim

De geprofileerde basislaag van hr-schuim is stevig gezoneerd, zodat uw hele lichaam uitstekend wordt ondersteund. Zo geniet u elke nacht van een optimaal slaapcomfort.

Eco-friendly Lyocell tijk

De revolutionaire eco-friendly Lyocell tijk is gemaakt van de vezel van de eucalyptusboom. Deze vezel verbruikt aanzienlijk minder water tijdens het productieproces, waardoor de tijk op een zeer milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd

© 2010 - 2021 Boxspringbeds.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel