-53%

Coolatex 28 matras- 80 x 200

Vorige Artikel 5 van 7 Volgende
€ 1.395,00 € 650,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Coolatex 28 matras - gemaakt door Koninklijke Hofleverancier Kuperus

Innovatieve latex matras met zeer unieke eigenschappen.

Verkoelend

Door de toplaag van Coolatex - een nieuw hybride materiaal met een zeer zachte touch dat door de zeer open celstructuur directe warmte afvoer mogelijk maakt- ontstaat een verkoelend effect. Het materiaal zelf combineert de zachtheid en soepelheid van latex met de drukverlagende eigenschappen van slow recovery foam.

Progressief Drukverlagend en ondersteunend

Aan de bovenkant van de matras,zeer dicht bij het lichaam, is de Coolatex laag aangebracht. Deze laag is zacht en soepel waardoor de contouren van het lichaam goed gevolgd worden zonder drukpunten te veroorzaken.

De Coolatex is aangebracht op een laag van het innovatieve Pulse latex. De wijze van vulcaniseren geeft de Pulse latex zijn bijzondere eigenschappen. Met behulp van microgolven wordt de vloeibare latex van binnenuit gevulcaniseerd. Hierdoor ontstaat een zeer egale,homogene en open latex celstructuur met een zachtheid en soeplheid die de traditionele latexsoorten niet kunnen bieden.De Pulse latex laag werkt waar nodig drukverlagend en waar nodig meer ondersteunend. 

Het fundament van de Coolatex matrassen bestaat bij de 28 uit natuurlatex die de basis vormt voor de ondersteunende eigenschappen. 

In de Coolatex 28 is onder de Pulse latex laag nog een laag van Reshape latex aangebracht . Deze visco elastische laag geeft de matras nog betere drukverlagende eigenschappen omdat deze laag zich geleidelijk aanpast aan de druk die erop uitgeoefend wordt. 

Door de uitgekiende opbouw van de verschillende lagen met ieder hun bijzondere eigenschappen heeft de Coolatex matras een progressief drukverlagend en ondersteunend profiel. Naarmate de matras door het lichaam meer belast wordt biedt de matras ook meer ondersteuning, terwijl daar waar nodig de druk op het lichaam wordt verminderd. De Coolatex matrassen zijn door deze opbouw dan ook niet keerbaar.

Ventilerend 

Door de open celstructuur spreken de ventilerende en verkoelende eigenschappen van Coolatex voor zich. Alle aandere lagen in het matras zijn voozien van verticale en horizontale kanalen waardoor lucht kan circuleren en warmte en vocht kan worden afgevoerd. 

Zacht,Soepel en Duurzaam

De hoes van de Coolatex matras is gemaakt van een bijzonder in 2 richtingen elastisch materiaal waardoor de eigenschappen van Coolatex volledig tot hun recht komen, Aan de onderzijde is een textiel met antislip eigenschappen toegepast

Coolatex 28

-Toplaag 2 cm Coolatex Soft

- 3 cm Coolatex

- 6 cm Pulse latex

- 3 cm Reshape latex 

- 14 cm  Natuur latex

© 2010 - 2023 Boxspringbeds.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel