-15%

Eastborn Energy boxspring- verstelbaar

Vorige Artikel 2 van 15 Volgende
€ 3.299,00 € 2.799,00 (inclusief btw)

Eastborn Energy boxspringset verstelbaar

incl. 2 x Boxspring Energy  electrisch verstelbaar - RF bediend

2 st. Set poten -hout 12 cm vierkant- aluminium, wenge, eiken, zwart of staal zwart rond 

2 st, Matras Energy standard, Firm of extra firm 

1 st. Topdek Nummer 10 Comfortschuim met split

 

Matrassen

De Eastborn Energy combinatie is voorzien van een fraai meegestoffeerde matras in de kleur van de boxspring. De matras is voorzien van 300 elektrothemisch nageharde pocketveren per m², verdeeld over 7-comfortzones: bij heupen (zwaarder lichaamsdeel) is de matras steviger en bij schouders (lichter lichaamsdeel) juist soepeler. De matras is aan beide zijden afgedekt met hoogwaardig HR-schuim. HR-schuim (koudschuim) heeft een zeer open celstructuur, waardoor het niet alleen perfecte steun geeft, maar ook uitstekend ventileerd. U kunt kiezen tussen een standard (tot ± 85kg) of firm  (vanaf ± 80 kg) comfort of Extra Firm voor nog meer support .

Uw gewicht is niet alleen doorslaggevend voor de keuze. Aspecten zoals voorkeur, uw slaaphouding, de topmatras en uw postuur spelen een grote rol.

 

Topmatras

De topmatras die standaard geleverd word bij de Eastborn Energy,  heeft een kern van HR-schuim (koudschuim) en deze is voorzien van een split aan het hoofdeinde zodat de boxsprings onafhankelijk van elkaar versteld kunnen worden.  Het HR schuim heeft een zeer open celstructuur, waardoor het uitstekend ventileert. Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van uw lichaam voegt. U zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren.

Ook is het opmaken van een topmatras bijzonder gemakkelijk. U hoeft uw molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter dan de matras is.

Optioneel kunt u kiezen voor een natuurlatex topmatras. Natuurlatex is een zachter, rekbaar product en zorgt voor een soepeler slaapcomfort.

De keuze voor een bepaalde kwaliteit en soort topmatras hangt sterk af van uw voorkeur. Ook uw slaaphouding en slaapklimaat spelen een rol in de juiste keuze.

 

Dieci 200 Taupe

Dieci 200 Taupe+ € 0

 

Dieci 600 Black

Dieci 300 Black+ € 0

Tio 100 Ivory

Tio 100 Ivory+ € 0

Tio 400 Taupe

Tio 400 Taupe+ € 0

Tio 600 Antracite

Tio 600 Antracite+ € 0

Tio 700 Black

Tio 700 Black+ € 0

 

 

 

© 2010 - 2023 Boxspringbeds.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel