Eastborn Energy boxspring- vlak

Artikel 1 van 15 Volgende
€ 1.799,00 (inclusief btw)

Eastborn  Energy boxspringset vlak 

incl. 2 x Boxspring Energy  vlak 27 cm 

2 st. Set poten -hout 12 cm rechthoekig - eiken,  aluminium, wenge, eiken, ebben zwart  of staal zwart cilindrisch 9/12/15 of 18 cm  

2 st, Matras Energy 21 cm H , Standard, Firm en Extra Firm 

1 st. Topdek Energy  Comfortschuim 7 cm 

 

Matrassen

De Eastborn Energy  combinatie is voorzien van een fraai meegestoffeerde matras in de kleur van de boxspring. De matras is voorzien van 300 elektrothemisch nageharde geneste pocketveren per m², verdeeld over 7-comfortzones: bij heupen (zwaarder lichaamsdeel) is de matras steviger en bij schouders (lichter lichaamsdeel) juist soepeler. De matras is aan beide zijden afgedekt met hoogwaardig HR-schuim. HR-schuim (koudschuim) heeft een zeer open celstructuur, waardoor het niet alleen perfecte steun geeft, maar ook uitstekend ventileerd.

Uw gewicht is niet alleen doorslaggevend voor de keuze in de hardheid van der matras . Aspecten zoals voorkeur, uw slaaphouding, de topmatras en uw postuur spelen een grote rol.

 

Topmatras

De topmatras die standaard geleverd word bij de Eastborn Energy ,  heeft een kern van HR-schuim (koudschuim). Dit schuim heeft een zeer open celstructuur, waardoor het uitstekend ventileert. Een topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van uw lichaam voegt. U zult minder druk op uw schouders en heupen ervaren.

Ook is het opmaken van een topmatras bijzonder gemakkelijk. U hoeft uw molton en hoeslakens alleen om de topper te doen, wat een stuk lichter dan de matras is.

Optioneel kunt u kiezen voor een natuurlatex topmatras. Natuurlatex is een zachter, rekbaar product en zorgt voor een soepeler slaapcomfort.

De keuze voor een bepaalde kwaliteit en soort topmatras hangt sterk af van uw voorkeur. Ook uw slaaphouding en slaapklimaat spelen een rol in de juiste keuze.

 

Dieci 200 Taupe

Dieci 200 Taupe+ € 0

 

Dieci 600 Black

Dieci 300 Black+ € 0

Tio 100 Ivory

Tio 100 Ivory+ € 0

Tio 400 Taupe

Tio 400 Taupe+ € 0

Tio 600 Antracite

Tio 600 Antracite+ € 0

Tio 700 Black

Tio 700 Black+ € 0

 

© 2010 - 2023 Boxspringbeds.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel