MLine Coolmotion 8 matras

Vorige Artikel 6 van 8 Volgende
€ 1.999,00 (inclusief btw)

M Line Cool Motion VIII  Hybrid matras Premium
Kiest u voor de CoolMotion HYBRID 7 of 8? Dan kiest u voor de premium onder de CoolMotion matrassen. In de CoolMotion HYBRID Premium 7 en 8 zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. De basis van de matras is een 7-zones pocketvering, zodat uw lichaam op de juiste plaatsen wordt ondersteund. De schuimbollen zorgen ervoor dat u een optimale mobiliteit ervaart tijdens uw slaap en ten slotte bestaat de bovenste laag van dit matras uit innovatief visco-elastisch schuim, dat zich exact vormt naar uw lichaam. U ervaart een optimaal slaapcomfort door de combinatie van innovatieve technieken in de CoolMotion HYBRID Premium 7 en 8. Beide matrassen zijn 26 centimeter hoog.

De Cool Motion 7 beschikt over een soft visco-elastische toplaag en een soepele pocketvering, terwijl de Cool Motion 8 beschikt over een firm toplaag en een stevige pocketvering. De Cool Motion 7 voelt daardoor wat zachter aan dan de Cool Motion 8.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Air Release®

Het Air Release® systeem in combinatie met het opencellige schuim voert vocht en warmte snel en efficiënt af, waardoor een goede ventilatie ontstaat.

FleXnet Support® systeem

Dit flexibele vezelnet zorgt ervoor dat de pocketveren en het schuim perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit zorgt voor een goede ondersteuning.

Dynamic Support® laag

In de Dynamic Support laag van de matras zit HR-schuim. Deze laag is bij de Slow Motion HYBRID Premium 8 wat harder, waardoor de matras steviger aanvoelt, dan de Slow Motion HYBRID Premium 7

© 2010 - 2023 Boxspringbeds.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel