M Line Multi Motion bedbodem - vlak

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 349,00 (inclusief btw)

Multi Motion® - The perfect match 
de Multi Motion-bedbodem is speciaal ontwikkeld om de drukverlagende en comfortverhogende eigenschappen van de M Line Slow Motion-matrassen te ondersteunen.
 
De combinatie van beukenhouten latten, mini-pocketveren en visco-elastisch schuim geeft, in combinatie met een M Line-matras, het comfort van een boxspring. De veerkracht van de latten en de toegevoegde comfortzones geven uw lichaam een perfecte ondersteuning. De toplaag van de Multi Motion heeft een driedimensionale opengeweven structuur voor een goede ventilatie en vochtregulatie tussen de matras en bodem.
 
De afwezigheid van een harde middenzone bij een tweepersoonsopstelling verhoogt zowel het slaapcomfort als de drukverlagende eigenschappen. Tevens worden uw bewegingen onafhankelijk opgevangen. Zo heeft uw partner minder last van uw bewegingen.
   
Multi Motion® - Comfort en design 
De Multi Motion is een design bodem en kan daarom perfect vrijstaand worden geplaatst. Maar dankzij zijn geringe hoogte van 10 centimeter kan hij ook als matrasdrager worden gebruikt in elk willekeurig ledikant. De Multi Motion is zowel leverbaar in een vlakke als elektrisch verstelbare (2-motorige) uitvoering. Optioneel kan hij worden uitgevoerd met een luxe massage-unit met infrarood afstandsbediening. 
Specificaties Poten
Leverbaar met stelpoten of aluminium poten. Stelpoten worden gebruikt om de bedbodem in een ledikant te plaatsen en aluminium poten worden gebruikt bij een vrijstaande bodem.
 
Hoogte Met aluminium poten (zonder matras) is 37 cm.
 
Koppelstuk Leverbaar waarmee twee bodems aan elkaar gezet kunnen worden.
 
Motoren Bij de elektrische uitvoering zorgen 2 motoren voor een traploze vertelling van uw rug en benen. Beide onderdelen kunt u onafhankelijk van elkaar bedienen
 
Synchroonverstelling. Leverbaar indien gewenst. Houdt in dat bij de elektrische uitvoering 2 bodems gezamenlijk (synchroon) versteld kunnen worden. Noodstroomvoorziening Standaard in deze bodems opgenomen !
 
Afstandbediening Standaard zit deze erbij geleverd. Tegen meerkosten is er echter ook een infrarood afstandsbediening leverbaar.
  
 
Garantie 
M Line biedt 10 jaar garantie op de Multi Motion en 3 jaar op de stoffering. Daarnaast biedt M Line 3 jaar garantie op de motor van de elektrisch  verstelbare uitvoering. 

© 2010 - 2022 Boxspringbeds.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel