MLine Cool Motion 6 Matras

Artikel 4 van 16
€ 1.699,00 (inclusief btw)

M Line CoolMotion VI matras

De eerste combinaties uit de HYBRID Series zijn de Cool Motion 5 en 6. Deze hybride matrassen zijn opgebouwd uit een basislaag van pocketveren met daarop de bekende schuimlagen. Deze combinatie voegt het beste van de twee werelden samen en verhoogt het comfort. De bovenste laag bestaat uit een innovatief traagschuim dat zich helemaal vormt naar de contouren van uw lichaam. Door de combinatie van deze specifieke lagen in de Cool Motion HYBRID 5 en 6 geniet u van een uitstekende nachtrust. 

De Cool Motion 5 beschikt over een soft traagschuim toplaag en een soepele pocketvering, terwijl de Cool Motion 6 beschikt over een firm toplaag en een stevige pocketvering. De Cool Motion 5 voelt daardoor wat zachter aan dan de Cool Motion 6. De hoogte van de Cool Motion HYBRID 5 en 6 matrassen is 26 cm.

 

    

 

 

 

 

 

 

 

7-zone pocketvering

De pocketveren zijn opgedeeld in zeven comfortzones. Deze zones ondersteunen uw lichaam op de juiste plaatsen, zodat u een optimale drukverdeling ervaart.

Body Adapt

Dankzij de betere zonering in de Body Adapt profilering zorgt de matras voor een beter herstel van spieren en gewrichten. Hierdoor presteert u overdag beter.

Clima support

Door de bijzondere Clima Support ventilatielaag onder de visco-elastische toplaag van de matrassen geniet u van een optimale ventilatie en een goede warmteafvoer.

© 2010 - 2024 Boxspringbeds.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel